L'explosió de Munir il·lusiona al Marroc. (Foto: EFE)
L'explosió de Munir il·lusiona al Marroc. (Foto: EFE)
Futbol

El Ministre d'Esports del Marroc assegura que vol veure Munir jugant amb la selecció del seu país

El Ministre d'Esports marroquí, Mohammad Ouzin, va assistir diumenge al partit Barcelona-Elx al Nou Camp per seguir el jove davanter de l'equip blaugrana Munir El Haddadi, nascut a San Lorenzo del Escorial de pares marroquins.

Actualitzat

El ministre d'Esports marroquí, Mohammad Ouzin, va assistir diumenge al partit Barcelona-Elx al Nou Camp per seguir el jove davanter de l'equip blaugrana Munir El-Haddadi, nascut a San Lorenzo de El Escorial i de pares marroquins.

Ouzin ha explicat als mitjans que la seva intenció és que la jove promesa blaugrana s'integri al més aviat possible a la selecció marroquina. A més, ha explicat que l'interès per Munir no ve d'ara. La selecció marroquina segueix molt de prop els passos del jugador des que va despuntar a les categories inferiors blaugranes. Fons del Ministeri d'Esports han assegurat aquest dimarts al diari "Ajbar al Yaum" que la Reial Federació Marroquina de Futbol va intentar sense èxit convèncer-lo per jugar amb la seva selecció les eliminatòries de la Copa Africana sub-17.

L'explosió de Munir no ha quedat només en una anècdota. La confiança de Luis Enrique en el talent d'aquest jove ha alertat les diverses seleccions implicades, i tant l'espanyola com la marroquina volen tenir el davanter a la seva disposició. Munir ja ha debutat en les categories inferiors de l'espanyola, i tot apunta que el seu futur més pròxim continua lligat a la "roja".

Anar al contingut