Degenkolb celebra la seva victòria en la línia d'arribada a Còrdova.
Degenkolb celebra la seva victòria en la línia d'arribada a Còrdova.
Ciclisme

Degenkolb s'imposa a Còrdova en una quarta etapa de la Vuelta marcada per l'atac frustrat de Valverde

L'alemany John Degenkolb s'ha emportat la victòria a l'esprint en la quarta etapa de la Vuelta amb final a Còrdova. El velocista de l'equip Giant s'ha imposaat amb una gran autoritat en una jornada marcada per la intensa calor i per l'atac frustrat d'Alejandro Valverde. L'australià Michael Matthews, tercer de l'etapa, es manté com a líder de la classificació general.

Actualitzat
L'alemany John Degenkolb s'ha emportat la victòria a l'esprint en la quarta etapa de la Vuelta amb final a Còrdova. El velocista de l'equip Giant s'ha imposat amb una gran autoritat en una jornada marcada per la intensa calor i per l'atac frustrat d'Alejandro Valverde, que ha posat emoció en els últims 25 quilòmetres de l'etapa. L'australià Michael Matthews, tercer de l'etapa, ha sumat quatre segons de bonificació i es manté un dia més com a líder de la classificació general.

El murcià ha atacat en l'última ascensió al Port del 14 per cent i ha obert forat acompanyat per tres corredors més, l'anglès Adam Yates, el francès Romain Sicard i el colombià Winner Anacona. Els quatre han arribat a tenir un màxim avantatge de 26 segons sobre el grup dels favorits. Després d'uns moments de nerviosisme, el Katusha de Purito Rodríguez i l'equip del líder han treballat per avortar l'escapada fins atrapar el corredor del Movistar a falta de poc menys de 10 quilòmetres per a la línia d'arribada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut