Natació

Mireia Belmonte assegura que vol aprofitar el seu bon moment de forma per seguir competint a Doha

La nedadora catalana Mireia Belmonte ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio que vol aprofitar el bon estat de forma que ha mostrat a l'Europeu de Berlín per seguir competint, en lloc d'aturar-se per descansar. Belmonte ja és a Doha, on a partir d'aquest dimecres es disputa la Copa del Món de natació

Actualitzat

La nedadora catalana Mireia Belmonte ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio que vol aprofitar el bon estat de forma que ha mostrat a l'Europeu de Berlín per seguir competint, en lloc d'aturar-se per descansar. Belmonte ja és a Doha, on a partir d'aquest dimecres es disputa la Copa del Món de natació.

La guanyadora de sis medalles en els campionats d'Europa de natació celebrats a Berlín reapareixerà en la prova de la Copa del Món que es disputarà entre dimecres i dijous a Doha amb la participació de 150 nedadors de 30 països.

La badalonina, que al velòdrom de la capital alemanya es va penjar l'or en els 1.500 lliure i els 200 papallona, la plata en els 800 lliure i els 400 estils i el bronze en els 5 quilòmetres en aigües obertes i en els 400 lliure, va viatjar directament de Berlín a Qatar, per competir a la primera de les set cites de la Copa del Món.

El seu nom figura en el cartell ofert per la Federació Internacional (FINA) com a gran atractiu de la cita, al costat del de l'hongaresa Katinka Hosszu, guanyadora en les edicions del 2012 i 2013 i a la qual va superar a la final dels 200 metres papallona de l'últim Europeu, en què la sabadellenca Judith Ignacio es va emportar la plata.

La cita de Doha compta amb un programa de 36 proves, que es disputaran a la piscina de 25 metres del centre aquàtic Hamad, i hi nedaran també el sud-africà Chad Le Clos, campió olímpic i mundial, i campió de la Copa del Món de l'any passat.

Després de la cita de Doha, la Copa del Món es reprendrà a Dubai els dies 31 d'agost i 1 de setembre i tindrà les seves següents proves a Hong Kong, el 29 i el 30 del mes que ve, i a Moscou, el 4 i el 5 d'octubre. Pequín, el 24 i el 25 d'octubre, Tòquio, el 28 i 29 del mateix mes, i Singapur, l'1 i el 2 de novembre, seran els escenaris posteriors de la competició, que compta amb una dotació econòmica d'uns dos milions de dòlars.

Anar al contingut