Futbol

Gerard Deulofeu debuta amb el Sevilla marcant un gol contra el Nàstic al Nou Estadi

Gerard Deulofeu ha debutat amb bon peu amb la samarreta del Sevilla. El jugador català cedit pel Barça al conjunt andalús ha marcat el primer dels dos gols en la victòria del seu nou equip contra el Nàstic, en el partit que s'ha disputat aquest dimarts al Nou Estadi per celebrar el centenari de la secció de futbol del club grana.

Després de quedar-se amb les ganes de jugar en el primer partit de lliga contra el València al Sánchez Pizjuán, Deulofeu ha tingut l'ocasió d'anar agafant ritme en aquest partit amistós i no ha deixat passar l'oportunitat de reivindicar-se amb un gol.

Tot i que el Nàstic s'ha avançat amb un gol de Lago Júnior en el minut 12, l'extrem de Riudarenes ha fet l'empat a un només sis minuts després. Molt motivat i actiu en el seu primer partit amb el Sevilla, Deulofeu ha estat el jugador més actiu de l'atac sevillista.

Al descans s'hi ha arribat amb empat a un i, en l'inici de la represa, el lateral francès Tremoulinas, un dels últims fitxatges del Sevilla, procedent del Zenit, ha establert el definitiu 1-2.