Barça

El Barça fa oficial el fitxatge de Douglas Pereira per 4 milions d'euros fixos i 1,5 en variables

El F. C. Barcelona i el São Paulo F. C. han arribat a un principi d'acord pel traspàs del jugador Douglas Pereira. El cost de l'operació és de 4 milions d'euros fixos i 1,5 milions variables en funció de blocs de partits jugats

Actualitzat

El F. C. Barcelona i el São Paulo F. C. han arribat a un principi d'acord pel traspàs del jugador Douglas Pereira. El cost de l'operació és de 4 milions d'euros fixos i 1,5 milions variables en funció de blocs de partits jugats.

Douglas viatjarà a Barcelona a finals de setmana per passar el reconeixement mèdic, signar el seu contracte i ser presentat com a nou jugador del F. C. Barcelona. Douglas Pereira firmarà contracte pel F. C. Barcelona per a les pròximes cinc temporades.

El jugador es posarà a les ordres de Luis Enrique i no tornarà cedit al seu equip actual, com s'havia especulat inicialment. D'aquesta manera, Dani Alves tindrà la competència d'un compatriota seu. De moment, amb Martín Montoya, Luis Enrique tindrà fins a tres jugadors per a aquesta mateixa demarcació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut