Futbol

El Manchester United rep una pallissa històrica a la Copa de la Lliga anglesa

El Manchester United de Louis van Gaal continua sense guanyar en partit oficial però a més ha registrat un ridícul històric a la Copa de la Lliga, en ser golejat pel modest MK Dons, de la tercera categoria. El tècnic holandès, que ja està començant a rebre crítiques, espera revertir la situació amb l'arribada de Di María.

Actualitzat

Els seguidors del Manchester United es fregaven les mans un cop anunciada la contractació de Louis van Gaal com a nou entrenador de l'equip. Després del desastrós any de David Moyes, i tenint en compte el bon rendiment de la selecció dels Paisos Baixos al Mundial amb el seu nou tècnic, les expectatives no podien ser millors.

Però si l'inici de Lliga del nou United ha estat sorprenentment fluix, amb una derrota a casa davant el Swansea (1-2) i un empat a Sunderland (1-1), el tercer partit oficial de Van Gaal ja ha estat qualificat de ridícul històric. El modest Milton Keynes Dons, de la tercera categoria del futbol anglès, va golejar (4-0) el totpoderós Manchester a la primera ronda de la Copa de la Lliga.

És cert que l'United jugava amb suplents, i també que es tracta d'una competició menor. Però la imatge de Van Gaal, que després d'empatar a Sunderland (1-1) va afirmar que l'equip trigaria uns tres mesos a adaptar-se al seu estil, està començant a rebre fortes crítiques a Manchester. L'arribada d'Ángel Di María, el fitxatge rècord del club, pot ajudar a revertir aquesta situació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut