Futbol

Douglas Pereira serà presentat aquest divendres com a nou jugador del Barça

Douglas Pereira dos Santos (Monte Alegre do Goiás, Brasil, 6-8-1990) és el nou fitxatge del Barça. El jugador brasiler de 24 anys arriba a Barcelona procedent del Sao Paulo, i és un dels joves talents del Brasil després de guanyar el 2012 la Copa Sud-americana. La presentació oficial de Douglas com a nou jugador blaugrana serà aquest divendres a partir de les sis de la tarda

Actualitzat

Douglas Pereira dos Santos (Monte Alegre do Goiás, Brasil, 6-8-1990) és el nou fitxatge del Barça. El jugador brasiler de 24 anys arriba a Barcelona procedent del Sao Paulo brasiler, i és un dels joves talents del Brasil després de guanyar el 2012 la Copa Sud-americana. La presentació oficial de Douglas com a nou jugador blaugrana serà aquest divendres a partir de les sis de la tarda en una roda de premsa on estarà acompanyat pel vicepresident esportiu Jordi Mestre i pel director esportiu Andoni Zubizarreta.

Aquest jove lateral dret arriba a can Barça per reforçar una posició que té dos possibles futbolistes per aquesta demarcació com el seu compatriota Dani Alves, i el català Martí Montoya.

El jugador, en una entrevista al diari "Mundo Deportivo", ha explicat com se sent després de signar el seu contracte que el lligarà amb l'entitat blaugrana per a les pròximes cinc temporades. "Estic molt content, vinc a un club gran, en què tot jugador vol jugar. Estic molt content i espero contribuir i no defraudar": aquestes han estat les primeres del jugador una vegada s'ha confirmat la notícia del seu fitxatge, després de diverses setmanes d'intenses reunions entre directives i el representant del jugador.

L'exblaugrana Edmilson avala el seu fitxatge

L'exjugador del Barça en unes declaracions a la pagina web saopaulofc.com.br ha volgut presentar el perfil del nou fitxatge del Barça. "Douglas és un jugador que no té les característiques que el Barça vol avui en dia. És un jugador molt ràpid i amb força. Potser no té gran tècnica però aprendrà amb els grans."

Tot i que aquestes declaracions no semblen gaire optimistes respecte a la seva adaptació al Camp Nou, Edmilson ha explicat que la seva situació és la mateixa que la de Dani Alves quan va arribar al Sevilla, "Quan Alves arriba al Sevilla comença com a punta, el posen al mig del camp i després de lateral. Alves és un jugador que no es diferencia gaire de les característiques de Douglas".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut