Futbol

L'Arsenal, el Malmö, el Bayer Leverkusen i el Ludogorets completen la fase de grups de la Champions

L'Arsenal, el Bayer Leverkusen, el Malmö i el Ludogorets són els últims equips que completaran la fase de grups de la Lliga de Campions. Els "gunners" s'han desfet del Besiktas amb un solitari gol de l'exblaugrana Alexis, el primer que fa amb el seu nou equip; els alemanys han golejat el Copenhaguen (4-0), el Malmö ha eliminat el Salzburg de Jonathan Soriano i els búlgars han deixat fora de combat l'Steaua en la tanda de penals amb un heroi inesperat, el central romanès Cosmin Moti

L'Arsenal, el Bayer Leverkusen, el Malmö i el Ludogorets són els últims quatre equips que completaran la fase de grups de la Lliga de Campions i aquest dijous estaran en el bombo del sorteig que es farà a Mònaco.

Arsenal, 1 - Besiktas, 0

L'Arsenal s'ha classificat, però ho ha fet per la mínima. En l'anada havia empatat a zero al camp del Besiktas i en la tornada a l'Emirates Stadium ha guanyat 1 a 0. L'únic gol del partit l'ha fet l'exblaugrana Alexis Sánchez, que s'ha estrenat com a golejador "gunner". L'equip d'Arsène Wenger ha acabat jugant amb deu per l'expulsió de Debuchy però tot i acabar patint s'ha classificat.

Bayer Leverkusen, 4 - Copenhaguen, 0

La golejada de la jornada l'ha protagonitzat el Bayer Leverkusen, que en l'anada ja havia guanyat al camp del Copenhaguen per 2 a 3 i en la tornada s'ha tornat a imposar per un inapel·lable 4 a 0. Son Heung Min ha inaugurat el marcador en el primer minut de joc i Hakan Calhaoglu, de falta amb la col·laboració d'un defensa, ha fet el segon en el minut 7. Kiessling, amb un doblet, el primer de penal, ha culminat la plàcida victòria alemanya.

Malmö, 3 - Salzburg, 0

El Malmö suec ha remuntat l'eliminatòria davant del Salzburg de Jonathan Soriano. Els austríacs havien guanyat a l'anada per 2 a 1 però no han tingut cap opció davant d'un Malmö inspirat. Rosenberg, de penal, ha fet el primer i Eriksson, en el 19, ha fet el segon amb un golàs des de més de 30 metres. A sis minuts pel final, de nou Rosenberg, amb molta sang freda, ha fet el definitiu 3 a 0.

Ludogorets, 1 - Steaua, 0

El Ludogorets ha aconseguit una històrica classificació després d'eliminar l'Steaua a la tanda de penals. A l'anada, els romanesos s'havien imposat per 1 a 0 i en la tornada, un gol de Wanderson en el minut 90 ha forçat la pròrroga. En el temps afegit, els búlgars s'han quedat amb deu per l'expulsió del seu porter Stoyanov i, com que ja havien fet els tres canvis, un jugador de camp s'ha hagut de posar sota pals. El central romanès Cosmin Moti ha fet de porter i s'ha convertit en l'heroi inesperat del seu equip marcant el seu llançament i aturant dos penals, l'últim a Rapa, que ha estat decisiu.