Zidane va ser el segon entrenador de Carlo Ancelotti al Reial Madrid la temporada passada. (Foto: Reuters)
Zidane s'estrena com a primer tècnic després de ser segon d'Ancelotti (Foto: Reuters)
Futbol

Zinedine Zidane, denunciat per exercir d'entrenador del Reial Madrid Castella sense la titulació requerida

El francès Zinedine Zidane ha estat denunciat per exercir com a entrenador del Reial Madrid Castella, de Segona Divisió B, sense la titulació requerida segons el parer del director de Cenafe Escuelas, Miguel Galán, promotor de la denúncia

Actualitzat

El francès Zinedine Zidane ha estat denunciat per exercir com a entrenador del Reial Madrid Castella, de Segona Divisió B, sense la titulació requerida segons el parer del director de Cenafe Escuelas, Miguel Galán, promotor de la denúncia.

"Cal defensar els entrenadors que tenen el títol. Qualsevol persona, es digui com es digui, ha d'exercir amb la titulació adequada, homologada pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport", ha declarat Galán a l'agència EFE.

Segons el director del centre, "ningú que tingui relació amb el món del futbol desconeix que Zidane està realitzant les funcions d'entrenador del Reial Madrid Castella a la present temporada 2014/2015. És un fet consumat que recullen de forma habitual, tal com es demostra en els mitjans de comunicació i que el Reial Madrid no nega".

A l'acta del partit Atlètic de Madrid B-Castella del 24 d'agost, corresponent a la primera jornada del campionat, s'hi diu que Zidane va actuar com a segon entrenador, i que Santiago Sánchez ho va fer com a primer entrenador.

"Però aquest repartiment de funcions només existeix sobre el paper. La realitat és just al revés: Zidane està exercint com a primer entrenador del Reial Madrid Castella, mentre que la tasca de Sr. Sánchez es redueix bàsicament al que popularment s'anomena posar el carnet, dit sigui amb tots els respectes per al company de professió", ha comentat.

Anar al contingut