Mikel Bergara controla la pilota entre tres jugadors del Krasnodar. (Foto: EFE)
Mikel Bergara controla la pilota entre tres jugadors del Krasnodar. (Foto: EFE)
Futbol

La Reial Societat queda eliminada a la prèvia de la Lliga Europa i el Vila-real certifica la seva classificació

La Reial Societat ha quedat eliminada en la fase prèvia de la Lliga Europa després de caure golejada contra el Krasnodar per 3 a 0. En canvi, el Vila-real ha certificat la classificació després de golejar l'Astana kahakh per 4 a 0.

Actualitzat

La Reial Societat ha quedat eliminada en la fase prèvia de la Lliga Europa després de caure golejada contra el Krasnodar per 3 a 0. Els donostiarres havien de defensar un exigu 1 a 0 del partit d'anada a Anoeta però s'han vist superats sorprenentment pel conjunt rus, que ha capgirat l'eliminatòria amb tres gols en els últims 20 minuts.

En el minut 70, Joazinho, de penal, ha igualat l'eliminatòria i amb la Reial buscant a la desesperada el gol que evités la pròrroga i li donés la classificació, el Krasnodar ha sentenciat amb dos gos més de Pereyra i Ari.

Per la seva banda, el Vila-real s'ha classificat per a la fase de grups de la Lliga Europa després de golejar sense problemes l'Astana kazakh per 4-0 amb dos gols de Lucas Vietto, un de Bruno des del punt de penal i un altre de Nahuel. Aquest resultat, unit al 0-3 del partit d'anada, fa que el "submarí groc" torni a jugar una competició europea per novena vegada en la seva història.

Anar al contingut