Futbol

Cristiano qüestiona l'elecció de Messi com a millor jugador del Mundial i pensa que ell és el millor del món

Cristiano Ronaldo, premiat com a millor jugador de la passada temporada a Europa, ha dit, en to jocós, que "si digués tot el que penso, seria a la presó", en al·lusió al nomenament de l'argentí Leo Messi com a millor jugador del Mundial

Actualitzat

Cristiano Ronaldo, premiat com a millor jugador de la passada temporada a Europa, ha dit, en to jocós, que "si digués tot el que penso, seria a la presó", en al·lusió al nomenament de l'argentí Leo Messi com a millor jugador del Mundial.

"Cada un ho va veure, analitza per si mateix, les persones del món del futbol són intel·ligents. Seria una pregunta interessantíssima per a ell (Messi). Jo no puc ser sincer", ha assegurat Ronaldo en una entrevista al canal portuguès TVI, quan li han preguntat sobre la idoneïtat d'atorgar a Messi el premi al millor jugador del Mundial del Brasil.

En l'extensa entrevista, Ronaldo, de 29 anys, ha comentat la seva relació amb l'astre del Barça, ha pronosticat fins quants anys preveu estar en actiu i ha analitzat el fracàs de la selecció portuguesa al Brasil. "De rivalitat amb ell mai n'he tingut. Quan anem als premis sempre hem tingut una relació molt normal, molt professional." "A vegades passa el que passa i surt una imatge millor que la meva, però són situacions normals, no podem agradar a tothom", ha afegit.

Per Ronaldo, la premsa "moltes vegades" no ha estat "correcta" amb ell, tot i que ha afirmat que no té "dolor", ja que les estadístiques "no menteixen". "En el meu cap, jo penso que sóc el millor; si no penséssim així, l'ésser humà (...) no hi hauria ambició (...). Puc no ser-ho, però en el meu cap sóc el millor", ha explicat després de definir-se com "un jugador complet" que xuta amb els dos peus, remata, llança faltes i marca penals.
 
Amb 29 anys --fa els 30 el pròxim mes de febrer--, Ronaldo ha assegurat que no pensa gaire en el dia que deixarà el futbol i ha assenyalat que li agradaria penjar les botes als 35 o 36 anys, però arribat aquell moment s'ho podrà repensar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut