Alonso i Vettel encara no s'han decidit. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

McLaren lluita per comptar amb Fernando Alonso o Sebastian Vettel

L'equip McLaren ha fet bones ofertes a Fernando Alonso i Sebastian Vettel, per poder comptar amb ells en l'etapa que començaran la propera temporada amb la marca japonesa Honda. L'equip anglès no ha rebut encara la negativa dels pilots, però desitja tenir aviat una resposta per poder confirmar el futur dels actuals pilots Jenson Button i Kevin Magnussen

Actualitzat

Segons ha pogut saber TV3, l'equip McLaren de F1 encara no ha decidit si Jenson Button i Kevin Magnussen continuaran en l'escuderia, a l'espera de tenir una resposta de Fernando Alonso i Sebastian Vettel, a qui McLaren ha fet ofertes extraordinàries de cara al seu futur amb Honda.

Alonso acaba el seu contracte amb Ferrari al final del 2016 i Vettel un any abans pel que fa a Red Bull. Els responsables de l'equip anglès, Ron Dennis i Eric Boullier tenen la pressió de la marca japonesa Honda, que els proporcionarà els motors a partir de la pròxima temporada, i volen comptar amb un dels dos pilots a tot cost. Boullier ha comentat als pilots que McLaren fins i tot estaria disposada a esperar la seva entrada a l'equip fins al 2017.

L'equip anglès, però, ha explicat a través de Boullier que necessita que la decisió de Vettel i Alonso es prengui en les pròximes setmanes, perquè McLaren ha d'anunciar abans de les ultimes curses del Mundial quina serà la seva formació en el pròxim campionat.

 

Anar al contingut