Futbol

Sergio González: "Mentre sigui part de l'equip, David López comptarà"

El tècnic ha insistit que compta amb el futbolista. "Fins que no em diguin el contrari és un jugador del primer equip. És un jugador important i, com que està en condicions, es pot comptar amb ell, tant per entrar en la convocatòria com per entrar en l'onze titular", ha dit

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, ha comparegut en roda de premsa després de l'entrenament matinal de divendres, tot i que no ha donat la llista de convocats per al partit de Lliga d'aquest dissabte (23.00) contra el Sevilla, atès que espera un últim entrenament previ i que l'equip no s'ha concentrat.

D'aquesta manera, l'atenció ha quedat centrada en David López, que podria estar negociant la sortida cap al Nàpols. Sergio només n'ha volgut advertir que compta amb el futbolista. "Fins que no em diguin el contrari és un jugador del primer equip. És un jugador important i, com que està en condicions, es pot comptar amb ell, tant per entrar en la convocatòria com per entrar en l'onze titular", ha dit.

Tant és així, que ni tan sols pensa en recanvis: "En el futbol no serveix per a res que parlis de futur ni d'utopies. Els condicionals no valen ni en la vida ni en el futbol. Si se'n va o no se'n va, això no ho puc considerar. Quan passi alguna cosa serà quan toqui agafar el toro per les banyes. Jo, ara mateix, a banda dels tres punts del Sevilla, no puc pensar en res més."

Tres punts que es consideren importants pel fet que l'Espanyol debuta en la present Lliga al Power8 Stadium i l'entrenador considera un fet vital començar bé davant l'afició. "Guanyar a casa seria un cop anímic important i som conscients d'això, correrem per poder aconseguir-ho i per córrer i per actitud no serà."

Per últim, Sergio ha volgut felicitar Kiko Casilla, que ha estat convocat amb la selecció espanyola per primera vegada: "S'ho mereix de fa temps. Espero que el cridin moltes vegades més i que totes siguin com a jugador de l'Espanyol".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut