Roberto Mehri podria córrer a la Fórmula 1.
Fórmula 1

Roberto Mehri podria córrer el Gran Premi d'Itàlia

El pilot valencià Roberto Mehri podria debutar en la Fórmula 1 en el pròxim Gran Premi d'Itàlia. Ho faria en l'equip Caterham, si l'equip pogués obtenir per a ell la necessària superllicència de la FIA. Carlos Sainz júnior també podria seure al volant d'un Fórmula 1 abans de l'acabament de la temporada

Actualitzat

El pilot valencià Roberto Mehri podria debutar en la Fórmula 1 en el pròxim Gran Premi d'Itàlia. Ho faria en l'equip Caterham, si l'equip pogués obtenir per a ell la necessària superllicència de la FIA. Carlos Sainz júnior també podria seure al volant d'un Fórmula 1 abans de l'acabament de la temporada.

Roberto Mehri té 23 anys. Havia guanyat les eurosèries de F3 i va ser pilot de Mercedes en el campionat DTM fins la passada temporada. Per aquest any Daniel Juncadella ha estat l'únic pilot espanyol que la marca alemanya ha mantingut en la competició.

Carlos Sainz júnior, fill de l'excampió mundial de ral·lis, també ha estat en contacte amb l'equip Caterham, que ara gestiona Colin Colles, però no està gaire convençut de les perspectives que li ofereixen. Sainz és l'actual líder de les World Series by Renault, i li porta 19 punts d'avantatge a Roberto Mehri. El pilot madrileny l'ajut de Red Bull que, sobre el paper, l'havia de situar en l'equip Toro Rosso la pròxima temporada. El fitxatge de Max Verstappen per l'equip italià ha tancat provisionalment la porta de Sainz. El grup Red Bull està buscant, però, un lloc per al seu pilot en el pròxim Mundial de F1, com va passar anys enrere amb Daniel Ricciardo que abans de passar a Toro Rosso va fer una temporada amb l'equip espanyol HRT.

Si bé no es descarta que Carlos Sainz júnior pugui participar en uns entrenaments lliures de divendres abans de l'acabament del Mundial, la possibilitat que Mehri pugui debutar en l'especialitat depèn en aquests moments de la FIA i de Colin Colles.

 

 

 

 

Anar al contingut