Rosberg i Hamilton hauran d'anar amb compte. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Rosberg demana disculpes però Mercedes no donarà ordres d'equip

Després d'una reunió que han tingut a la seu de l'equip, Nico Rosberg ha demanat disculpes a Lewis Hamilton per l'incident que va arruïnar la cursa de Hamilton en el passat Gran Premi de Bèlgica. Mercedes no pensa donar ordres d'equip en la lluita pel Mundial, però no tolerarà més incidents com el de Spa

Actualitzat

Lewis Hamilton i Nico Rosberg continuaran tenint llibertat, sense ordres d'equip, en la seva lluita pel títol mundial d'aquest any.  Els dos pilots s'han reunit avui amb els responsables de l'equip, Paddy Love i Toto Wolff, per analitzar l'incident que van protagonitzar en la segona volta del passat Gran Premi de Bèlgica.

L'equip ha explicat que no imposaria ordres per evitar problemes com el que va acabar amb el xoc entre Rosberg i Hamilton en el circuit de Spa-Francorchamps, però també ha donat a entendre que no toleraria més incidents com aquell.

El contacte que van tenir els Mercedes dels dos pilots va fer que Hamilton tingues una punxada i quedés fora de la lluita pels punts en la cursa, mentre que el frontal del monoplaça de Rosberg va penalitzar durant una bona estona el ritme del pilot alemany d'origen finlandès. Després de la reunió d'avui, el mateix Rosberg ha demanat disculpes al seu company per l'incident, i ha confessat que va cometre una errada d'apreciació. Sembla que el líder del Mundial he rebut una penalització interna per aquell fet.

A falta de set curses per l'acabament del Mundial, Nico Rosberg encapçala la classificació, amb 29 punts d'avantatge sobre Lewis Hamilton.

 

 

 

Anar al contingut