Gran victòria de De Marchi en una etapa marcada per les caigudes.
Gran victòria de De Marchi en una etapa marcada per les caigudes.
Ciclisme

Alessandro de Marchi guanya la setena etapa de la Vuelta en una jornada farcida de caigudes

El ciclista del conjunt Cannondale Alessandro de Marchi guanya la setena etapa amb arribada a Alcaudete. El ciclista italià ha jugat molt bé les seves cartes en l'escapada del dia

Actualitzat

El ciclista del conjunt Cannondale Alessandro de Marchi ha guanyat la setena etapa amb arribada a Alcaudete. El ciclista italià ha jugat molt bé les seves cartes en l'escapada del dia.

De Marchi compartia escapada a Hesdejal, Dupont i Tschopp. Hesjedal ha caigut mentre rodava amb els altres corredors i la caiguda ha ajudat De Marchi a distanciar-se dels altres escapats.

Tot i fer un dia de ple estiu, la carrera ha tingut moltes caigudes, i moltes importants, com la de Chris Froome. L'anglès ha caigut en el quilòmetre 35 i ha hagut de ser assistit durant la carrera. La mala sort persegueix el ciclista de l'Sky, que ja va haver d'abandonar el Tour passat per una caiguda. Aquesta vegada ha pogut continuar i finalitzar l'etapa; això sí, perdent temps respecte dels grups dels líders.

Les caigudes també han protagonitzat l'arribada a meta. El ciclista Barguil ha caigut mentre es produïa l'esprint del grup de corredors més ben classificats a la classificació general. La imatge ha estat insòlita, ja que el ciclista de l'equip Giant ha entrat caminant amb la bici al costat els últims 100 metres.

Pel que fa a la classificació general, no hi ha canvis. Alejandro Valverde ha defensat els últims metres el mallot vermell, i continua una jornada més com a líder de la Vuelta.

Anar al contingut