Alberto Perea va arribar al Llagostera procedent del Rayo Vallecano. (Foto: uellagostera.com)
Alberto Perea va arribar al Llagostera procedent del Rayo Vallecano. (Foto: uellagostera.com)
Futbol

El Llagostera perd Alberto Perea per les properes 2 o 3 setmanes per un esquinç de genoll

L'extrem del Llagostera Alberto Perea serà baixa les dues o tres properes setmanes, després que les proves mèdiques han confirmat que té un esquinç de genoll. Perea es perdrà el partit contra el Leganés d'aquest diumenge, que el seu equip jugarà com a local a Palamós, però a porta tancada pels insults racistes d'una aficionada a un jugador del Racing en l'eliminatòria d'ascens de la passada temporada

Actualitzat

L'extrem del Llagostera Alberto Perea serà baixa les dues o tres properes setmanes, després que les proves mèdiques han confirmat que té un esquinç de genoll. Perea es perdrà el partit contra el Leganés d'aquest diumenge, que el seu equip jugarà com a local a Palamós, però a porta tancada pels insults racistes d'una aficionada a un jugador del Racing en l'eliminatòria d'ascens de la passada temporada.

A més del partit contra l'equip madrileny, l'extrem no podrà jugar el partit de Lliga al camp del Recreativo ni el partit de Copa del Rei contra el Betis el 10 de setembre. L'entrenador Santi Castillejo sí que podria comptar amb el jugador de cara al primer partit oficial a Segona com a local del Llagostera a porta oberta, davant l'Osasuna.

Castillejo també té els dubtes per aquest cap de setmana del lateral dret Masó (esquinç de turmell que ja no el va deixar jugar a Las Palmas la passada jornada) i del central Valho. Tot i que el porter Moragón no està al cent per cent, podria entrar en la convocatòria. En el debut del Llagostera a la categoria, el titular a la porteria va ser René.

Anar al contingut