Barça

El Barça presenta Douglas Pereira, el tercer lateral dret de la seva plantilla per a aquesta temporada

El F. C. Barcelona ha presentat aquest divendres de forma oficial el lateral dret Douglas Pereira, el vuitè fitxatge d'aquest estiu. Provinent del Sao Paulo, el Barça pagarà al club brasiler quatre milions d'euros fixos pel seu traspàs, més un milió i mig en variables. El tercer lateral dret de la plantilla del Barça (els altres dos són Alves i Montoya) ha firmat per un total de cinc temporades

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha presentat aquest divendres de forma oficial el lateral dret Douglas Pereira, el vuitè fitxatge d'aquest estiu. Provinent del Sao Paulo, el Barça pagarà al club brasiler 4 milions d'euros fixes pel seu traspàs, més un milió i mig  en variables (mig milió per cada 30 partits jugats). La clàusula de rescissió de Douglas, de 24 anys, és en aquests moments de 30 milions però s'anirà incrementant a mesura que el club blaugrana pagui variables al seu equip d'origen. El nouvingut lluirà el 16 fins ara propietat de Sergio Busquets, hereu del 5 que ha deixat lliure Carles Puyol.

El tercer lateral dret de la plantilla del Barça (els altres dos són Alves i Montoya) ha firmat per un total de 5 temporades, i demà ja s'entrenarà a les ordres de Luis Enrique. El director esportiu del F. C. Barcelona, Andoni Zubizarreta ha justificat l'arribada de Douglas dient que aportarà mes variants tàctiques, i que el club es cobreix així les esquenes de cara a l'any vinent en què no podrà fitxar jugadors per la sanció de la FIFA. Zubizarreta ha donat per tancada la nòmina de jugadors de l'equip per la propera temporada, tot i que encara podria produir-se la sortida d'Álex Song.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut