Barça

Neymar i Piqué són les principals novetats del Barça per viatjar a Vila-real

El Barça ha fet l'últim entrenament abans d'enfrontar-se al Vila-real. Luis Enrique ha comptat amb l'última incorporació, Douglas Pereira, que s'ha exercitat per primer cop amb l'equip. Qui no ha pogut fer-ho és Iniesta, amb una sobrecàrrega al genoll que l'ha deixat fora de la convocatòria per al Madrigal. En canvi, Neymar, amb l'alta mèdica, i Piqué, són les principals novetats dels blaugranes per al segon partit de Lliga.

Actualitzat

El Barça ha fet l'últim entrenament abans d'enfrontar-se al Vila-real. Luis Enrique ha comptat amb l'última incorporació, Douglas Pereira, que s'ha exercitat per primer cop amb l'equip. Qui no ha pogut fer-ho és Iniesta, amb una sobrecàrrega al genoll que l'ha deixat fora de la convocatòria per al Madrigal. En canvi, Neymar, amb l'alta mèdica, i Piqué, són les principals novetats dels blaugranes per al segon partit de Lliga. Sandro i Munir, del filial, continuen sota les ordres de Luis Enrique i també formen part dels escollits pel tècnic asturià.

Luis Enrique ha avisat dels perills del rival: "Tenen moltes possibilitats, rematada, una bona transició, una bona actuació defensiva amb un 4-4-2... però segurament prepararan alguna cosa per sorprendre i això ens exigirà el 100% per guanyar el partit". Tot i això, el tècnic blaugrana ha deixat clar que són "optimistes" i volen demostrar que volen "els 3 punts". Sobre el retorn de Piqué i Neymar, la titularitat -ha reconegut Luis Enrique- se l'han de guanyar com la resta de companys, ja que "si aquest any volem guanyar títols hem de ser tots els jugadors". "Piqué sempre ha estat un dels millors centrals en els últims anys i a partir d'aquí si ell té l'ambició personal de recuperar una cosa és seva i em sembla bé", però tant com aquest, Luis Enrique també ha declarat que està bé que ho pensin tots els jugadors.

En canvi, amb la baixa d'Iniesta, el tècnic considera interessant que "el rival no sàpiga qui pot jugar en aquesta posició". Finalment, sobre Munir, l'entrenador asturià ha explicat que "viu una situació diferent amb naturalitat. El veig igual com si no hagués marcat o jugat. L'ajuden molt els seus companys i està a l'espera de saber si juga o no com la resta".

La llista completa de convocats la formen els jugadors següents: Claudio Bravo, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets, Xavi, Pedro, Messi, Neymar, Rafinha, Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto, Dani Alves, Mathieu, Sandro i Munir.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut