Marco Todorovic, jugador del Barça. (Foto: EFE)
Marco Todorovic, jugador del Barça. (Foto: EFE)
Bàsquet

Marko Todorovic marxa cedit al Bilbao Basket a la recerca de minuts de joc

El F. C. Barcelona ha cedit l'aler pivot montenegrí Marko Todorovic, de 22 anys, al Bilbao Basket. La temporada passada l'entrenador del Barça Xavi Pascual li va donar molt poques oportunitats. Només va disposar de 221 minuts de joc repartits entre 21 enfrontaments de la Lliga Endesa.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha cedit l'aler pivot montenegrí Marko Todorovic, de 22 anys, al Bilbao Basket. L'ACB va rebutjar inscriure en un primer moment el club basc en la següent edició de la Lliga Endesa a causa de la seva complicada situació econòmica, però el Tribunal Administratiu de l'Esport va decretar la suspensió cautelar d'aquesta exclusió.

Todorovic va arribar al club blaugrana fa quatre temporades procedent del Joventut de Badalona. Després de dos anys jugant al filial, el jugador va donar el salt al primer equip sense gaire sort. La temporada passada l'entrenador Xavi Pascual li va donar molt poques oportunitats. Només va disposar de 221 minuts de joc repartits entre 21 enfrontaments de la Lliga Endesa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut