Marc Márquez durant la sessió de qualificació. (Foto: Reuters)
Marc Márquez durant la sessió de qualificació. (Foto: Reuters)
Motociclisme

Marc Márquez confirma el seu domini durant els lliures amb la "pole" del Gran Premi de la Gran Bretanya

Marc Márquez ha sumat al circuit de Silverstone la seva desena "pole position" d'aquesta temporada. El pilot de Cervera ha confirmat així el seu domini total en els entrenaments lliures previs al Gran Premi de la Gran Bretanya. El barceloní Àlex Rins ha marcat el millor temps en Moto3 i ha batut el rècord del circuit.

Actualitzat

Marc Márquez (Honda) ha sumat al circuit de Silverstone la seva desena "pole position" d'aquesta temporada. El pilot de Cervera ha completat la seva millor volta amb un registre de 2:00.289, confirmant el seu domini total en els entrenaments lliures d'aquest cap de setmana. Márquez compartirà la primera línia del Gran Premi de la Gran Bretanya amb l'italià Andrea Dovizioso (Ducati) i Jorge Lorenzo (Yamaha).

Aleix Espargaró (Yamaha) ha acabat quart, per davant de Dani Pedrosa (Honda), tot i el dolor que té al braç dret. Valentino Rossi (Yamaha) completa la segona línia de sortida. El germà d'Aleix, Pol, ha marcat el vuitè millor temps.

Rins, el millor en Moto3

El barceloní Àlex Rins sortirà des de la "pole position" en la cursa de Moto3 del GP de la Gran Bretanya. És la tercera vegada que ho aconsegueix aquesta temporada. El pilot d'Honda, que ha batut el rècord del circuit de Silverstone, ha estat poc més d'una dècima de segon més ràpid que Niccolò Antonelli (KTM). El petit dels Márquez, Àlex (Honda), completarà la primera línia de sortida. El líder de la categoria, l'australià Jack Miller (KTM), sortirà des de la tercera línia després de marcar el vuitè millor temps, just per davant d'Isaac Viñales.

En la categoria de Moto2, la "pole" ha estat per a Johann Zarco, per davant de Mika Kallio i Simoni Corsi. "Tito" Rabat, quart, sortirà des de la segona línia juntament amb Jonas Folger i Thomas Luthi. Maverick Viñales ha marcat el vuitè millor temps.

 

Anar al contingut