D'Haene celebra el seu triomf (Foto: twitter).
D'Haene celebra el seu triomf (Foto: twitter).
Curses de muntanya

François d'Haene bat el rècord de Kilian Jornet a l'Ultra Trail Mont Blanc

François d'Haene ha guanyat la cursa de muntanya Ultra Trail Mont Blanc per davant d'Iker Karrera i el balear Tòfol Castanyer, que han creuat la línia de meta agafats de la ma. El francès ha batut el rècord de la cursa, fins ara en possessió de Kilian Jornet. En dones, Núria Picas ha estat segona.

Actualitzat

François d'Haene ha guanyat la cursa de muntanya Ultra Trail Mont Blanc per davant d'Iker Karrera i el balear Tòfol Castanyer, que han creuat la línia de meta agafats de la ma. El francès ha completat els 168 quilòmetres del recorregut amb un desnivell d'ascens de gairebé 10.000 metres en 20 hores, 11 minuts i 44 segons. Amb aquest temps ha trencat el rècord que fins ara posseïa Kilian Jornet i s'ha quedat molt a prop de trencar la barrera de les 20 hores.

En la categoria femenina la primera ha estat la també guanyadora del 2013 Rory Bosio. La nord-americana s'ha imposat amb molta autoritat i un temps de 23 hores, 23 minuts i 20 segons que li ha permès situar-se entre els 20 millors atletes de la prova. La catalana Núria Picas ha repetit la segona posició de l'edició de la temporada passada entrant a poc més d'una hora i mitja de Bosio.

Anar al contingut