Xabi Alonso disputa una pilota amb Choupo-Moting. (Foto: EFE)
Futbol

El Bayern de Munic empata al camp del Schalke 04 (1-1) en l'estrena de Xabi Alonso

Ha jugat 68 minuts en l'empat entre el Schalke 04 i el Bayern de Munic (1-1). L'exmadridista ha debutat només un dia després de fer-se oficial el seu traspàs al club bavarès. Els de Guardiola s'han avançat amb un gol de Lewandowski, però s'han desinflat en la segona part.

Xabi Alonso ha jugat 68 minuts en l'empat entre el Schalke 04 i el Bayern de Munic (1-1). L'exmadridista ha debutat només un dia després de fer-se oficial el seu traspàs al club bavarès. Els de Guardiola s'han avançat amb un gol de Lewandowski, però s'han desinflat en la segona part.

Ho han aprofitat els locals per empatar amb una diana polèmica de Höwedes. La pilota, refusada per Xabi Alonso, ha colpejat la mà del futbolista del Schalke 04 abans de superar la línia de gol.