Segona Divisió

El Girona remunta el partit amb l'Alcorcón i signa la segona victòria consecutiva (1-2)

El Girona remunta el partit amb l'Alcorcón a Santo Domingo i signa la segona victòria consecutiva. Els blanc-i-vermells han encaixat el primer gol a l'inici de la segona part, però Sandaza i Mata han capgirat el marcador sis minuts més tard. Tot i l'expulsió de Juanlu en els últims minuts de partit, els blanc-i-vermells han sapigut aguantar i ja tenen 6 punts.

El Girona remunta el partit amb l'Alcorcón a Santo Domingo (1-2) i signa la segona victòria consecutiva. Els blanc-i-vermells han encaixat el primer gol a l'inici de la segona part, però Sandaza i Mata han capgirat el marcador sis minuts més tard. Tot i l'expulsió de Juanlu en els últims minuts de partit, els blanc-i-vermells han sabut aguantar i ja tenen 6 punts.

Amb l'únic canvi de Sandaza per Jandro, el Girona ha sortit a Santo Domingo. Precisament, la novetat a l'onze inicial ha protagonitzat una rematada després de rebre una centrada de Juncà que ha estat de les poques accions destacables dels blanc-i-vermells a la primera part. El mateix jugador, a la mitja hora de partit, ha intentat una rematada davant del porter del conjunt madrileny però ha acabat a terra per una empenta de Nagore. Cap rematada entre els tres pals per cap dels dos equips ha estat un reflex del que s'ha vist en els primers quaranta-cinc minuts.

La segona part ha començat molt més animada i amb un gran gol de Máyor que Becerra, tot i estirar-se, no ha pogut evitar. Just després, Felipe ha intentat respondre amb un altre xut sense èxit. En només sis minuts, el Girona ha reaccionat. Un contraatac portat a terme per Mata i Felipe ha acabat amb una jugada individual de Sandaza, que ha col·locat la pilota al fons de la porteria de Falcón. Cinc minuts després, els homes de Pablo Machín han capgirat el marcador. Mata ha fet valdre el seu instint golejador per anotar el segon. I sis minuts abans del final, Juanlu ha vist la segona targeta groga i ha hagut d'abandonar el terreny de joc. Els blanc-i-vermells, però, han sabut aguantar per encadenar la segona victòria.