És el segon triomf de Marc Coma al Sertoes.
Raids

Marc Coma guanya el Ral·li dos Sertoes i referma el seu liderat al Mundial de raids

El català s'ha refermat encara més al capdavant del Mundial de raids en aconseguir la victòria final a la cinquena prova puntuable, el Ral·li dos Sertoes, al Brasil. El d'Avià ha aconseguit el seu segon triomf al Sertoes, la cursa més llarga i exigent del calendari, amb més de 2.600 quilòmetres, 1.500 d'ells cronometrats dividits en set jornades.

Actualitzat

El català Marc Coma (KTM) s'ha refermat encara més al capdavant del Mundial de raids en aconseguir la victòria final a la cinquena prova puntuable, el Ral·li dos Sertoes, al Brasil. El d'Avià ha aconseguit el seu segon triomf al Sertoes, la cursa més llarga i exigent del calendari, amb més de 2.600 quilòmetres, 1.500 d'ells cronometrats dividits en set jornades.

A la general, Marc Coma ha acabat primer amb 3:23 minuts de marge sobre Gonçalves, segon, i 14:05 respecte a Azevedo, que ha completat el podi. Jordi Viladoms ha estat cinquè, a 26:37 del vencedor.

A la general del Mundial, Coma ha augmentat a deu punts el seu avantatge en el liderat sobre Paulo Gonçalves, quan només queda una cursa, el Ral·li del Marroc, que es disputarà del 3 al 9 d'octubre.

Anar al contingut