Futbol

L'Espanyol perd contra el Sevilla (1-2) en l'estrena de la temporada a casa

Derrota de l'Espanyol contra el Sevilla per 1-2 en l'estrena de la nova denominació de l'estadi. Les dianes de Bacca i Iborra han fet estèril el gol de Stuani. Els blanc-i-blaus han cregut en les seves possibilitats fins al final, però no han estat encertats. L'afició periquita ha reclamat amb raó un penal sobre Montañés, que l'àrbitre Undiano Mallenco no ha assenyalat.

L'Espanyol ha disposat de la primera ocasió, però el xut de Sergio García s'ha estavellat al pal. Al minut 34, el colombià Bacca ha anticipat Álvaro i ha avançat els andalusos. En els últims instants de la primera part, penal no assenyalat a favor dels catalans. Coke ha empentat Montañés dins l'àrea, però Undiano Mallenco no ha xiulat res.

Iborra, de cap, ha fet el 0-2 al minut 57. Lucas Vázquez, que debutava, ha donat més mobilitat als locals i, al minut 61, Stuani ha descomptat. Centrada de Víctor Sánchez i cop de cap precís de l'uruguaià. Jordan i Jairo, futbolistes del filial, han aportat aire fresc en el tram final del matx, però l'empat no ha arribat.