Espanyol

Paco Montañés, Víctor Álvarez i Sergio García van acabar lesionats el partit contra el Sevilla

Paco Montañés va acabar el partit d'aquest dissabte contra el Sevilla (1-2) amb un trencament de primer grau a l'abductor de la cama dreta. Segons ha informat l'Espanyol, a l'extrem se li faran proves de control la pròxima setmana per comprovar l'evolució de la lesió. Víctor Álvarez i Sergio García també van acabar tocats.

Actualitzat

Paco Montañés va acabar el partit d'aquest dissabte contra el Sevilla (1-2) amb un trencament de primer grau a l'abductor de la cama dreta. Segons ha informat l'Espanyol, a l'extrem se li faran proves de control la setmana que ve per comprovar l'evolució de la lesió.

En roda de premsa, l'ex del Saragossa ha afirmat que va ser objecte d'un penal no assenyalat al final de la primera part del duel. Tot i això, creu que l'equip ha de mostrar una millor versió. "Ens falta millorar per competir. Ara tenim dues setmanes per fer autocrítica. La clau és ser un bloc des del darrere", ha dit Montañés, que no va ser l'únic lesionat de l'Espanyol en aquest partit.

El lateral esquerre Víctor Álvarez va patir una contusió en el turmell esquerre. Tot i que no sembla un problema important, dilluns se li faran proves complementàries per determinar l'abast de la lesió. Sergio García va acabar amb una contusió lumbar. Aquest diumenge s'ha quedat amb els fisioterapeutes i no s'ha entrenat amb la resta de companys. Cristhian Stuani va rebre un cop al pòmul, però sense més transcendència.

La resta de lesionats evolucionen favorablement. Felipe Caicedo, amb una fasciïtis plantar al peu dret, s'ha entrenat al gimnàs. Juan Fuentes, amb una ferida en el genoll, ja s'ha incorporat al grup. L'aturada de la Lliga pels partits de la selecció li anirà molt bé als blanc-i-blaus per recuperar efectius.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut