Lorenzo i Márquez, al principi de la rivalitat a Silverstone. (Foto: Reuters)
Motociclisme

Márquez torna a la victòria al G. P. de la Gran Bretanya superant Lorenzo en una lluita apassionant

No podien passar dues curses seguides sense victòria de Marc Márquez en aquest mundial de MotoGP. Aquesta vegada no ho ha tingut fàcil, i Lorenzo, segon, li ha presentat tanta batalla que s'han acabat tocant en l'última volta. Valentino Rossi ha acabat tercer i Dani Pedrosa, quart.

Actualitzat

No podien passar dues curses seguides sense victòria de Marc Márquez en aquest mundial de MotoGP. Aquesta vegada no ho ha tingut fàcil, després d'una sortida fluixa que ha concedit la iniciativa a Jorge Lorenzo, amb d'altres convidats respectables, com Valentino Rossi, i inesperats, com Aleix Espargaró, entremig. Però si l'any passat va ser el mateix mallorquí qui el va batre a Silverstone, aquesta vegada el de Cervera li ha tornat la jugada. I amb propina.

Ca a la meitat de la cursa, mentre Rossi, Dani Pedrosa i Andrea Dovizioso protagonitzaven una bonica lluita pel tercer calaix del podi, vuit segons després, la de Márquez i Lorenzo ha estat a sang i fetge. El de Yamaha ha resistit i ha atacat com un heroi però, en l'última volta, ha sortit perjudicat d'un contacte (la roda de Márquez li ha tocat el braç) i una maniobra molt arriscada del líder del campionat ha estat a punt de fer-li perdre l'equilibri.

Finalment, onzena victòria de Márquez, que es converteix en el quart pilot de la història que arriba a aquesta xifra en una sola temporada. Rossi havia estat l'últim a fer-ho, ara fa nou anys. I aquest diumenge, l'italià ha estat el tercer. Pedrosa ha arribat quart, i pel que fa als Espargaró, Pol ha estat sisè i Aleix, novè.

Anar al contingut