Barça

El Barça aconsegueix els 3 punts del Madrigal gràcies al gol del debutant Sandro

El Barça suma tres punts més gràcies a la victòria a El Madrigal (0-1). El conjunt blaugrana ha patit molt per trobar la porteria i ha acabat sent el jove debutant Sandro, gràcies a una centrada de Messi, qui ha anotat l'únic gol del partit.

El Barça suma tres punts més gràcies a la victòria al Madrigal (0-1). El conjunt blaugrana ha patit molt per trobar la porteria i ha acabat sent el jove debutant Sandro, gràcies a una centrada de Messi, qui ha anotat l'únic gol del partit.

Piqué i Pedro per Mascherano i Iniesta han estat els únics canvis en un onze inicial on Luis Enrique ha continuat apostant pel jove Munir. Precisament ha estat ell qui només començar el partit ha donat el primer ensurt amb un xut perillós. Messi i Alves han protagonitzat el següent intent blaugrana i Pedro ha estat l'autor de la tercera oportunitat, amb una acció que Asenjo, amb la mà, ha evitat que acabés en un mal major. L'únic ensurt del Vila-real a la primera part ha arribat a través d'una jugada assajada. Un córner servit en curt ha acabat amb una rematada de Víctor Ruiz que no ha fructificat. Abans de la mitja hora de partit, Messi ha tornat a tenir el gol ben a prop. Una falta lateral executada pel 10 blaugrana ha acabat amb la pilota al pal.

En la segona part, just a l'inici, Bravo ha atrapat una centrada enverinada. Acte seguit, Mathieu ha estat a punt de marcar-se un gol en voler allunyar una centrada i ha finalitzat amb la pilota refusada pel pal. La defensa del Vila-real ha espessit el partit i Luis Enrique, veient un Munir que avui no ha pogut brillar gaire, l'ha canviat per Neymar. Messi, per partida doble al minut 66, ha originat dues accions. La primera a partir d'una falta que el porter ha allunyat i la següent, a partir d'un córner, que el blaugrana ha rematat de cap. El gol, però, no ha volgut entrar ni en una acció molt clara, a partir d'una contra què entre Messi i Neymar ha acabat amb un embolic just davant la porteria que Víctor Ruiz ha allunyat sense saber com.

Luis Enrique, conscient de la dificultat de perforar la porteria del Vila-real, ha tornat a fer canvis. Sandro per Pedro, canari per canari, que ha suposat el debut del jugador del filial amb el primer equip. I ell, ha tingut el gol. El xut, però, ha acabat refusat per un defensa rival. El Vila-real també l'ha tingut just després. El pal, però, se'ls ha aliat en contra. El tercer canvi blaugrana ha estat per fer entrar Xavi a canvi de Rafinha. El de Terrassa ha disposat dels primers minuts aquesta temporada. Vuit minuts abans del final ha arribat el gol. Passada de Neymar a Messi i aquest ha enviat una centrada i Sandro, murri, només ha hagut d'empènyer la pilota al fons. El davanter ha agafat el relleu a Munir i ha signat el debut al primer equip amb gol. Un gol que ha servit perquè els blaugranes sumin 6 punts de 6 possibles.