L'islandès Sigurdsson ja celebra títols amb el Barça.
Handbol

El Barça trenca la resistència del Fraikin Granollers en els últims compassos de la Supercopa Asobal (32-28)

L'handbol blaugrana persisteix a ser supercampió, si més no mentre la temporada no avanci més i arribin les grans competicions. Després de la Supercopa de Catalunya, aquest diumenge s'ha adjudicat la Supercopa Asobal contra el Fraikin Granollers en un xoc vibrant al Tarraco Arena de Tarragona.

La diferència de quatre gols amb la qual s'ha tancat el marcador resultarà enganyosa a totes dues aficions, atès que l'equip vallesà ha plantat cara en tot moment, i només el cansament li ha fet perdre el to al final.

El conjunt de Carlos Viver ha dominat la primera part, sorprenent el rival amb una defensa sòlida i un atac molt àgil en el qual ha destacat un fantàstic Álvaro Ruiz (8 gols). S'han sabut instal·lar en una diferència de dos gols que el Barça només ha sabut igualar en el minut 12 (7-7) i al punt del descans (14-14).

Justament a uns segons de l'aturada, un dels nou fitxatges del Granollers, Guilherme de Toledo, s'ha torçat el turmell greument i ha hagut de deixar el partit. Potser la lesió ha tingut un efecte depressiu sobre els vallesans, o potser Xavi Pascual ha fet un discurs ben enèrgic per als culers, el fet és el que panorama ha canviat en la represa.

El Granollers ha encaixat un parcial de 6 a 2 en sis minuts, amb un Sigurdsson pletòric (8 gols), justificant la raó de la seva incorporació. Viver ha aconseguit tallar la ratxa amb un temps mort i els seus jugadors han trobat un fil de remuntada. No n'hi ha hagut prou, però. No han estat capaços de reduir la distància a menys de dos gols i, al capdavall, l'esforç ha resultat mortal de cara als últims minuts. No han pogut respondre a la segona onada ofensiva del Barça, que ha contraatacat a plaer fins a instal·lar el 32 a 28. Al final, molt bona imatge de tots dos equips i, especialment, un nivell de joc molt alt del Barça, que aquesta temporada només pot tenir un objectiu: guanyar-ho tot.