Futbol

El Llagostera suma la seva primera victòria a la Segona Divisió en un partit sense públic al camp

El Llagostera ha sumat els primers punts de la seva història a la Segona Divisió davant el Leganés (2-0). L'afició, però, no ha pogut celebrar l'èxit a l'Estadi Municipal de Palamós, on el club gironí juga com a local. El partit s'ha disputat a porta tancada per sanció.

El Llagostera ha sumat els primers punts de la seva història a la Segona Divisió davant el Leganés (2-0). L'afició, però, no ha pogut celebrar l'èxit a l'Estadi Municipal de Palamós, on el club gironí juga com a local. El partit s'ha disputat a porta tancada per sanció arran dels insults racistes d'una aficionada a un jugador del Racing durant la fase d'ascens de la passada temporada.

El Leganés, equip que ha tornat a Segona aquesta temporada, dominava de sortida. En el minut 19 Fran Moreno ha tingut una bona ocasió per a l'equip madrileny quan ha rebut la pilota tot sol en el punt de penal, però no ha estat encertat en la seva rematada. La primera ocasió local ha arribat poc després de la mitja hora de joc, en una rematada d'esperó d'Eloi Gila desviada pel porter rival. En el temps de descompte abans del descans, Sergio León ha marcat el primer gol del Llagostera en la Segona Divisió, rematant de cap un bona centrada des de la banda esquerra d'Òscar Rico.

Amb el Leganés buscant sense gaire encert el gol de l'empat, Jordi López ha marcat el segon gol del Llagostera en el minut 70 amb un xut de volea després de fer un barret dins l'àrea a un defensor rival. En el minut 81 Juanjo ha tornat a marcar pels locals, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc.