Primera Divisió

El Madrid es deixa 3 punts a Anoeta en un partit en què li han remuntat dos gols (4-2)

El Madrid perd amb la Reial Societat a Anoeta (4-2) en un partit en què han començat guanyant per dos gols a 0. El conjunt d'Arrasate ha remuntat l'enfrontament a la segona part gràcies als gols d'Íñigo Martínez, Zurutuza per partida doble i Carlos Vela.

El Madrid ha començat embalat a Anoeta, amb un Sergio Ramos que ha tornat a fer de les seves amb una rematada de cap al minut 5. Amb el primer gol al marcador, els blancs han dominat a plaer i ha estat el mateix jugador qui ha pogut ampliar l'avantatge just després amb una pilota que ha enviat al travesser. Gareth Bale, però, ha estat l'encarregat d'anotar-lo amb una bona acció personal. Quan la Reial semblava morta ha reaccionat amb dues contres i ha anat prenent terreny al conjunt d'Ancelotti. Sergio Ramos ha salvat els mobles als seus, però al minut 34 no ha pogut evitar la rematada de cap d'Íñigo Martínez, que ha suposat el primer gol donostiarra. Amb aquest, els d'Arasate s'han tornat a posar dins del partit i Zurutuza ha guanyat la partida a Marcelo per rematar de cap una gran centrada de Delabella i posar la igualada al marcador.

El conjunt d'Arrasate s'ha emportat el partit al seu terreny i la segona part ha estat seva. Al 65, Zurutuza ha capgirat el marcador amb una rematada tot sol dins l'àrea petita. Deu minuts més tard, ha arribat el quart, obra de Carlos Vela. El jugador ha finalitzat una centrada i després que la pilota quedés morta dins l'àrea, els jugadors blancs han protestat per un possible control de la pilota amb la mà. Benzema, en temps de descompte, ha enviat un xut desviat al pal que ha acabat fora. El francès ha desaprofitat l'última ocasió d'un Madrid que ha marxat d'Anoeta amb la primera derrota de la temporada.