Messi no jugarà el partit contra Alemanya amb la selecció (Foto: EFE).
Messi no jugarà el partit contra Alemanya amb la selecció (Foto: EFE).
Barça

Messi no anirà amb l'Argentina per una sobrecàrrega a l'adductor i Munir podrà anar amb la sub-21

Els Serveis Mèdics del Barça han informat que Leo Messi i Munir han acabat tocats del partit a Vila-real. El 10 blaugrana té una sobrecàrrega a l'adductor dret i és baixa amb l'Argentina. D'altra banda, Munir té una contusió al bessó dret que no li impediran anar a la convocatòria de la selecció espanyola sub-21.

Actualitzat

Els serveis mèdics del Barça han informat que Leo Messi i Munir han acabat tocats del partit a Vila-real. El 10 blaugrana té una sobrecàrrega a l'adductor dret i és baixa amb l'Argentina.

Messi no jugarà el Partit per la Pau d'aquest dilluns ni el partit amb la selecció argentina contra Alemanya de dimecres. L'argentí ha jugat els noranta minuts del triomf culer al Madrigal mentre que Munir, que n'ha disputat 59, també ha acabat tocat. El jove davanter té una contusió al bessó dret i aquest dilluns se li faran més proves per saber l'abast de la lesió.

D'altra banda, Mathieu ha estat convocat d'última hora amb França per la lesió de Laurent Koscielny.

Munir podrà anar a la convocatòria de la sub-21

Les proves mèdiques que li han fet a Munir El-Haddadi aquest dilluns han confirmat que no té cap lesió muscular. El jugador només pateix una contusió al bessó dret sense lesió muscular afegida. El jugador, que va ser substituït a Vila-real al minut 59, s'incorporarà finalment a la convocatòria de la selecció espanyola sub-21.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut