Serge Ibaka, el més destacat davant Egipte (Foto: EFE)
Bàsquet

Espanya supera un dèbil rival i la pròpia relaxació per acabar guanyant Egipte 91 a 54

Espanya ha derrotat la dèbil Egipte de forma clara (91-54). Els homes d'Orenga no han tingut cap mena de problema a trencar la resistència del rival. Felipe Reyes i Serge Ibaka, lesionats pel partit inaugural, han jugat aquest diumenge amb tota normalitat. El pivot dels Thunder, de fet, ha estat el millor jugador del partit (18 punts, 8 rebots).

Espanya ha obert el partit contra Egipte amb un parcial de 19 a 2. La defensa espanyola ha fet evidents les fortes mancances tècniques del rival en un primer quart que ha acabat amb un marcador contundent, 26 a 10. Aquest resultat ha provocat la relaxació dels jugadors espanyols i el partit s'ha transformat durant molts minuts en una cercavila.

Espanya ha inaugurat el tercer quart amb un parcial de 11 a 0, corrent i donant espectacle. Amb Egipte entregat, els homes d'Orenga s'han dedicat a buscar accions de lluïment mentre les diferències creixien. L'única objecció que es pot posar al seu triomf és la mala punteria des de la línia de 3 punts, un problema que arrossega des de la fase de preparació. I això que davant la selecció egípcia molts d'aquests llançaments s'han fet sense un defensor a prop.