Xabi Alonso diu que Neuer és millor porter que Casillas. (Foto: EFE)
Futbol Internacional

El Bayern presenta Xabi Alonso, que jugarà al conjunt bavarès les pròximes dues temporades

Tot i ja haver disputat els seus primers minuts com a nou jugador del Bayern, l'exmadridista Xabi Alonso ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador per a les pròximes 2 temporades. Xabi Alonso lluirà la samarreta número 3 en el conjunt muniquès

Actualitzat

Tot i ja haver disputat els seus primers minuts com a nou jugador del Bayern, l'exmadridista Xabi Alonso ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador per a les pròximes dues temporades. El jugador ha estat presentat pel director esportiu del Bayern, Matthias Sammer, que ha dit que era un moment molt especial per al club poder presentar un jugador de la categoria d'Alonso. El mateix Xabi s'ha desfet en elogis cap al seu nou club afirmant que "és un honor i un privilegi poder jugar per al Bayern". I ha afirmat que una de les seves principals motivacions per firmar pel Bayern havia sigut Pep Guardiola: "Conec el Pep des de fa molt temps i la possibilitat de treballar amb ell va ser un dels factors que em va moure a venir", va dir Xabi Alonso en la seva primera conferència de premsa a Munic. Xabi Alonso lluirà la samarreta número 3 en el conjunt muniquès.

Xabi Alonso ja va jugar 68 minuts en l'empat entre el Schalke 04 i el Bayern de Munic (1-1) de la segona jornada de la Bundesliga, demostrant la confiança que ha dipositat en ell Pep Guardiola.

Beckenbauer defensa el seu fitxatge

El president d'honor del Bayern Munic, Franz Beckenbauer, ha defensat en una entrevista al diari alemany "Bild" els fitxatges de jugadors espanyols per part del seu equip i desacredita els que diuen que el club bavarès pot acabar perdent la seva identitat: "Aquesta discussió és una estupidesa". "Qui ha dominat el futbol mundial en els últims anys? El Reial Madrid, el Barcelona i la selecció espanyola. Per això no pot ser erroni que el Bayern fitxi grans jugadors espanyols", sentencia Beckenbauer.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut