Futbol

Sandro, una nova revelació que reforça l'aposta de Luis Enrique pels joves de la Masia

Si en el primer partit de Lliga contra l'Elx va ser Munir El Haddadi qui va marcar un gol sensacional, la revelació al camp del Vila-real i qui va marcar, va ser Sandro Ramírez. Un gol, a més, transcendental, que va encarrilar la victòria al minut 82, quan la punteria i la fortuna semblaven negades fins i tot per a cracs com Lionel Messi.

Actualitzat

Tot i la renovació que ha experimentat el primer equip del F. C. Barcelona amb els set fitxatges de la present temporada, la renovació que li està resultant més fructífera a Luis Enrique té a veure amb la Masia.

El tècnic asturià té molt clar que cal donar confiança als joves del Mini i aquests han començat a respondre sense arronsar-se. I ho han fet amb una immediatesa que ha sorprès fins i tot els més optimistes.

Si en el primer partit de Lliga contra l'Elx va ser Munir el Haddadi qui va marcar un gol sensacional, la revelació al camp del Vila-real va ser Sandro. Va marcar un gol transcendental que va encarrilar la victòria al minut 82, quan la punteria i la fortuna semblaven negades fins i tot per a cracs com Lionel Messi.

Sandro Ramírez és un davanter de 19 anys nascut a Gran Canària que va arribar al cadet del Barça l'any 2009, procedent de la Unión Deportiva Las Palmas. La seva progressió fins a l'edat de juvenil es va truncar en diverses etapes a causa de dues lesions molt greus a tots dos genolls, però finalment va poder debutar amb el Barça B la temporada passada, en la qual va fer 7 gols en 31 partits. Té contracte amb el club fins al 2017.

Diumenge, Sandro va entrar al Madrigal en el minut 23 de la segona part substituint un altre canari, Pedro, i va viure el debut somiat per a qualsevol noi del planter: debut a Primera amb el Barça, i amb un gol. El gol de la victòria, per si no n'hi hagués prou.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut