El Tigre Falcao, un golejador consumat, es posarà a les ordres de Van Gaal (Foto: Reuters)
Futbol

El Manchester United incorpora Radamel Falcao i Daley Blind

El Manchester United ha estat l'equip més actiu, l'últim dia del mercat de fitxatges. L'equip anglès ha aconseguit la cessió del golejador colombià Radamel Falcao, procedent del Mònaco, i ha tancat el fitxatge del defensa holandès Daley Blind, a qui Louis van Gaal va tenir a les seves ordres a la selecció "oranje".

Actualitzat

Radamel Falcao era el davanter centre més cobejat de l'estiu. Després de diversos rumors, l'atacant colombià ha deixat el Mònaco per anar a jugar cedit al Manchester United, que també en l'últim dia per fer traspassos ha cedit Javier "Chicharito" Hernández al Reial MadridL'acord per Falcao també inclou una opció de compra.

Un cop fet l'anunci, el davanter colombià va expressar una gran satisfacció: "És el club més gran del món. Tinc moltes ganes de treballar amb Louis van Gaal i contribuir a l'èxit de l'equip", va dir.

De l'altra banda, el tècnic holandès també es va felicitar per la nova incorporació: "Estic encantat amb l'arribada de Radamel. És un dels davanters més prolífics en el joc, i quan un jugador de tanta classe està disponible és una oportunitat que no es pot deixar passar."

Falcao havia sonat per al mateix Reial Madrid, però també per a l'Arsenal i per al Manchester City. Finalment, reforçarà un United que, amb jugadors com Di María o Ander Herrera, ha reforçat molt el seu joc d'atac. No el podrà lluir, però, a les competicions europees, ja que aquest any no s'ha classificat.

Daley Blind, per equilibrar l'equip

Al marge de Falcao, el Manchester Unirted ha tancat un altre fitxatge menys mediàtic, però molt apreciat per Louis van Gaal. Es tracta de Daley Blind, pretès el seu dia pel Barça, i a qui el tècnic de l'United ja va entrenar a la selecció dels Països Baixos. Blind, de 25 anys, ha firmat per quatre temporades procedent de l'Ajax. El Manchester United pagarà uns 17 milions d'euros per un jugador que pot jugar amb garanties de lateral esquerre, de central o fins i tot de mig centre.

Anar al contingut