Javier Zanetti és un dels organitzadors del Partit per la Pau. (Foto: Reuters)
Futbol

El Partit per la Pau també es jugarà a Esport3 aquest dilluns (20.50)

Esport3 transmetrà aquest dilluns el Partit per la Pau, que comptarà amb la presència de diverses estrelles internacionals del futbol. L'esdeveniment, de caire benèfic, tindrà lloc a l'Estadi Olímpic de Roma a partir de les 20.50 i és una iniciativa del papa Francesc amb altres organitzacions, com les Scholas Occurrentes del Vaticà.

Actualitzat

Esport3 transmetrà aquest dilluns el Partit per la Pau, que comptarà amb la presència de diverses estrelles internacionals del futbol. L'esdeveniment, de caire benèfic, tindrà lloc a l'Estadi Olímpic de Roma a partir de les 20.50 i és una iniciativa del papa Francesc amb altres organitzacions, com les Scholas Occurrentes del Vaticà.

Un gran nombre de jugadors en actiu i llegendes del futbol hi seran presents. Entre els noms més importants, trobarem Pirlo, Inzaghi, Luca Toni, Roberto Baggio, Arteta, Palop, Xevtxenko, Maradona, Simeone, Cambiasso, Schelotto, Lavezzi, MascheranoMaxi Rodríguez, Gerardo Martino, Marcos Senna, Zamorano, Valderrama, Benayoun, Aouate, Trezeguet, Podolski, Özil i Eto'o, entre molts altres.

Leo Messi, que havia confirmat la seva presència, ha hagut de descartar-se a última hora per la sobrecàrrega muscular que es va fer diumenge a Vila-real.

Anar al contingut