David de la Cruz, s'assegura rodar a les millors curses.
David de la Cruz, s'assegura rodar a les millors curses.
Ciclisme

El ciclista català David de la Cruz firma per dues temporades per l'Omega Pharma-Quick Step

El ciclista català David de la Cruz firma amb Omega Pharma-Quick Step (OPQS) per les pròximes dues temporades. El sabadellenc marxa a un dels millors equips del Mundial, i formarà equip amb un altre ciclista català com Carlos Verona

Actualitzat

El ciclista català David de la Cruz ha firmat amb Omega Pharma-Quick Step (OPQS) per les pròximes dues temporades. El sabadellenc marxa a un dels millors equips del Mundial, i formarà equip amb un altre ciclista català com Carlos Verona.

La importància de l'equip, la marca el nom de la plantilla. En aquest equip belga es troben els millors cracs del ciclisme actual, com Tony Martin, Mark Cavendish i Rigoberto Urán.

David de la Cruz firma amb un dels equips més importants del circuit mundial, i amb aquest fitxatge s'assegura participar en el World Tour. Amb De la Cruz ja s'han confirmat quatre catalans que disputaran el World Tour 2014: Joaquim Rodríguez, Alberto Losada, Marc Soler i David de la Cruz.

El bon paper en aquestes setmanes als Estats Units, on ha participat en l'USA Pro Challenge, situant-se com el millor espanyol en cursa, ha fet que els màxims responsables de l'equip Omega Pharma-Quick Step hagin volgut comptar amb el talent d'aquest jove sabadellenc.

Aquest mateix dilluns ho confirmava la pàgina web del club que presentava el nou ciclista, oferint les primeres declaracions del ciclista una vegada firmat el contracte: "Quan vaig parlar amb Patrick Lefeveren em va explicar que el rol dins de l'equip seria ajudar els nois en etapes de màxima exigència a la muntanya, però que podia ser important en moments importants de les curses". El pilot de 25 anys es mostra il·lusionat per aquest nou projecte i assegura que l'arribada aquest prestigiós equip "m'ajudarà a créixer com a corredor, i a desenvolupar-me en las grans curses".

 

Anar al contingut