Futbol

Cristiano: "Si hagués fet jo els fitxatges, potser no ho hauria fet així"

Cristiano Ronaldo s'ha permès discrepar de la línia d'actuació del Reial Madrid en comentar que "si fos el responsable dels fitxatges potser no ho hauria fet així". El portuguès ha fet aquest comentari en un acte publicitari al circuit del Jarama, en què ha coincidit amb el pilot anglès Jenson Button

Actualitzat

Cristiano Ronaldo s'ha permès discrepar de la línia d'actuació del Reial Madrid en comentar que "si fos el responsable dels fitxatges potser no ho hauria fet així". El portuguès ha fet aquest comentari en un acte publicitari al circuit del Jarama, en què ha coincidit amb el pilot anglès Jenson Button.

 

"Jo tinc la meva opinió molt clara, però no puc dir sempre el que penso perquè demà sortiria a la portada del diari i no ho vull. Si jo manés potser no ho faria així, però cadascú té la seva opinió. Si el president pensa que el millor per a l'equip era contractar aquests jugadors i deixar sortir els que han sortit, hem de respectar i donar suport a les seves decisions", ha comentat el de Madeira.  

 

"Di María i Xabi Alonso eren jugadors importants per a nosaltres però ja no hi són i en tenim uns altres. Hem d'estar contents amb els que són amb nosaltres i estic segur que anirà bé i l'equip continuarà a un nivell molt alt", ha dit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut