Gerard Piqué, durant un entrenament del Barça. (Foto: Reuters)
Futbol

Piqué desmenteix que el nou encarregat de material sigui el seu cosí

El nou encarregat de material del Barça pot ser un cosí de Gerard. La informació s'ha escampat ràpidament per les xarxes socials i ha provocat força comentaris, entre la ironia i la indignació. Inesperadament, el mateix jugador ha acabat publicant un tuit al seu compte oficial negant Jordi Durán fos relament un cosí seu

Actualitzat

De totes les notícies relacionades amb el F. C. Barcelona que s'han publicat aquest dimarts, la més curiosa ha estat una informació relacionada amb un suposat cosí de Gerard Piqué.

Segons el diari "Mundo Deportivo", el nou encarregat de material del primer equip del Barça, Jordi Durán, seria cosí del central blaugrana. La informació, basada en principi en una foto en la qual apareixia els mateixos Piqué i Durán amb Lionel Messi, s'ha escampat ràpidament per les xarxes socials i ha provocat força comentaris, entre la ironia i la indignació.

Inesperadament, el mateix jugador ha acabat publicant un tuit al seu compte oficial negant que Durán fos cosí seu. Piqué ha estat així de contundent:

 

 

Tot seguit, el periodista que signa la notícia, Miguel Rico, ha replicat diverses vegades la piulada defensant la veracitat de la seva informació i afirmant que estava confirmada pel cercle familiar de Piqué; en concret, per Amador Bernabéu, l'avi de Piqué i antic directiu del Barça.

 

 

 

 

Anar al contingut