Tony Martin, el millor especialista en aquesta prova. (Foto: Reuters)
Tony Martin, el millor especialista en aquesta prova. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Tony Martin guanya l'etapa de contrarellotge i Alberto Contador se situa com a líder de la Vuelta

Tony Martin ha guanyat la contrarellotge individual amb arribada a Borja, amb un temps de 47'02''. El ciclista alemany especialista amb aquest tipus de proves s'ha mostrat amb un gran nivell i en un estat de forma extraordinari. La caiguda de Nairo Quintana, que comandava la general, ha propiciat un canvi al capdavant de la classificació. El nou líder és Alberto Contador

Actualitzat

Tony Martin ha guanyat la contrarellotge individual amb arribada a Borja, amb un temps de 47.02. El ciclista alemany especialista amb aquest tipus de proves s'ha mostrat a un gran nivell i en un estat de forma extraordinari. Sobre el paper, Martin era el favorit per endur-se la victòria d'etapa, però corredors com el suís Cancellara podien posar en problemes la gran crono de l'alemany.

En el grup dels favorits en la classificació general, cal destacar el gran estat de forma de Contador, que ha finalitzat l'etapa quart a només 29 segons de Martin. Amb aquest espectacular temps el corredor madrileny al capdavant de la classificació general aprofitant l'aparatosa caiguda de Nairo Quintana, l'anterior líder. Després d'aquesta etapa Contador passa a comandar la general amb 27 segons de renda sobre Valverde.

Joaquim Rodríguez ha finalitzat 17è fent una molt bona primera fase inicial a la crono i passant quart. Però la segona part de la contrarellotge, on predomina el terreny pla i la llarga distància ha perjudicat el Purito, que ha perdut 1 minut i 10 respecte de Contador. A la general, el català es col·loca sisè, a 1.37'' del líder.

Anar al contingut