Nairo Quintana amb aquesta caiguda perd el mallot vermell de la Vuelta. (Foto: Reuters)
Nairo Quintana amb aquesta caiguda perd el mallot vermell de la Vuelta. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Nairo Quintana protagonitza la caiguda més espectacular de la Vuelta i l'abandona

Nairo Quintana va protagonitzar una de les caigudes més espectaculars de la Vuelta. El corredor colombià va caure mentre baixava a gran velocitat de l'alt del Moncayo, l'únic port de la contrarellotge individual d'aquest dimarts. En l'etapa d'aquest dijous el colombià ha tingut una nova caiguda i, amb forts dolors, ha hagut d'abandonar.

Actualitzat

Nairo Quintana va protagonitzar una de les caigudes més espectaculars de la Vuelta. El corredor colombià va caure mentre baixava a gran velocitat de l'alt del Moncayo, l'únic port de la contrarellotge individual d'aquest dimarts. 

En l'etapa d'aquest dijous el colombià ha patit una nova caiguda. Quintana s'ha vist involucrat en una caiguda al quilòmetre 20 de l'etapa. Ràpidament ha estat assistit, però el fort dolor a l'espatlla ha fet que el colombià hagi estat traslladat a un hospital amb una possible fractura a la clavícula.

Quintana, que va sortir últim en la contrarellotge de dimecres per ser el líder de la cursa, se situava com el cinquè millor temps en els primers 11, 2 quilòmetres de l'etapa. El ciclista, que abans de la cursa va comentar que patia per la duresa de les baixades de l'etapa, ha vist com finalment la caiguda l'apartava de somiar amb el triomf final de la ronda espanyola.

 

 

Anar al contingut