El Barça ha quedat enquadrat en el grup A de la Lliga de Campions.
El Barça busca, davant de la seva afició, la quarta Copa Intercontinental.
Hoquei patins

Barça, Vic i Moritz Vendrell ja coneixen els seus primers rivals a la Lliga de Campions d'hoquei patins

Aquest dissabte ha tingut lloc a Lisboa el sorteig dels grups i emparellaments de les competicions europees d'hoquei patins. Barça, Vic i Moritz Vendrell ja coneixen els seus primers rivals a la Lliga de Campions d'hoquei patins, i el mateix ha passat a la Copa CERS amb Reus Deportiu, Calafell, Igualada i Noia Freixenet

Actualitzat

Aquest dissabte ha tingut lloc a Lisboa el sorteig dels grups i emparellaments de les competicions europees d'hoquei patins. El F. C. Barcelona ha quedat enquadrat en el grup A de la Lliga d'Europa, juntament amb el Bassano, el Benfica i el Dinan Quevert. En el grup B, el Club Patí Vic haurà de competir contra l'AD Valongo, l'Hockey Breganze i el Genève RHC. El Moritz Vendrell ha caigut en el grup D amb el Porto, el Valdagno i La Vendéenne. L'altre equip de l'OK Lliga present en la màxima competició europea és el Coinasa Liceo, en el grup C.

En setzens de final de la Copa CERS, el Reus Deportiu ha quedat emparellat amb l'RHC Villach, el CP Calafell amb l'Sporting CP, l'Igualada amb l'HC Turquel i el Noia Freixenet amb el Barcelos. A la ronda preliminar de la Copa d'Europa femenina, el CP Voltregà  es jugarà progressar en la competició davant l'RSC Uttigen, i el CP Manlleu ho farà contra el CP Gijón.

Anar al contingut