Joan Collet, president de l'Espanyol.
Joan Collet, president de l'Espanyol.
Espanyol

Joan Collet admet tensions en el Consell d'Administració pels problemes econòmics de l'Espanyol

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha reconegut que a causa dels problemes econòmics pels quals passa el club, especialment pel que fa referència a les negociacions del deute amb Hisenda, "hi ha hagut diferències al Consell d'Administració però no fractura". Collet ha descartat canvis en l'òrgan fins a la pròxima junta d'accionistes.

Actualitzat

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha reconegut que a causa dels problemes econòmics pels quals passa el club, especialment pel que fa referència a les negociacions del deute amb Hisenda, "hi ha hagut diferències al Consell d'Administració però no fractura".

El màxim dirigent del club ha fet aquestes declaracions després que en l'última reunió del Consell, aquest dilluns, acabés sense que s'aprovés cap canvi en les persones encarregades de la parcel·la econòmica, uns canvis suposadament propiciats pels dos màxims accionistes, Dani Sánchez Llibre i Ramon Condal. En aquest sentit, el president espanyolista ha descartat canvis en la composició d'aquest òrgan fins a la pròxima junta d'accionistes.

Respecte a la seva relació amb Sánchez Llibre i Condal, Collet ha comentat que "no em sento abandonat. Seria una tonteria continuar si no compten amb mi. No em quedaré a la força, que em vulguin fer fora i que jo no vulgui marxar. No seria bo ni per mi ni per al club".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut