Futbol

El Sabadell trenca la mala ratxa de resultats amb un triomf a la Copa mentre el Llagostera cau eliminat

El Sabadell s'ha tret el mal gust de boca, amb tres derrotes en la Lliga Adelante amb un triomf al camp del Múrcia (1-2). El Llagostera ha quedat eliminat al camp del Betis (2 a 0). El Lleida, El Cornellà i l'Hospitalet han passat ronda, mentre que el Nàstic ha quedat fora de la Copa del Rei.

El Sabadell s'ha tret el mal gust de boca, amb tres derrotes en la Lliga Adelante amb un triomf al camp del Múrcia (1-2), un exsegona a causa dels seus problemes econòmics. Els locals, però, han estat els primers en marcar. Jairo els avançava en el minut 30. Carlos Hernández ha empatat 2 minuts més tard, aprofitant una centrada de falta de Riau. El gol del triomf dels vallesans l'ha fet Gato en el minut 62, culminant una gran jugada de Lucas Porcar.

El Llagostera ha obert la jornada d'aquests dimecres dels equips catalans a la segona ronda de la Copa del rei. L'equip gironí ha quedat eliminat al camp del Betis (2 a 0). Els visitants han marcat un gol en una jugada d'estratègia en el minut 43, però ha estat anul·lat per fora de joc. L'equip andalús ha estat xiulat pels seus seguidors al descans, però en la represa ha marcat en dues ocasions. La primera en el minut 46, en un xut de Matilla, i la segona en el 55 en una rematada de Rennella a una centrada de Kadir.

El Lleida ha passat a la tercera ronda de la Copa del Rei després de guanyar per 3 a 0 el Guadalajara amb gols d'Osaso, Salva Chamorro i Eugeni. El Cornellà també segueix viu en la competició. A casa davant el Zamora ha estat el primer a marcar gràcies a Gómez en el minut 11, per veure com Arkaitz donava la volta pels visitants amb dos gols (minuts 30 i 45). Gallar i David han protagonitzat la remuntada del Cornellà. L'Hospitalet passa ronda desprès de derrotar el Guijuelo 0 a 1, mentre que el Nàstic de Tarragona ha quedat eliminat en caure per la mínima davant l'Alcoià (1-0).