Barça

Luis Enrique lloa la proposta futbolística de l'Athletic i no dóna pistes sobre l'onze titular del Barça

El tècnic asturià ha revelat que tindrà en consideració tots els condicionants de la setmana, com han estat els partits de selecció i el cansament que puguin acusar els seus futbolistes, per confeccionar l'onze titular. Sobre l'estat físic d'alguns dels seus jugadors, ha dit que Neymar "està en condicions òptimes", igual que Xavi, Messi i Iniesta.

Actualitzat

L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, s'ha mostrat entusiasmat amb el futbol que abandera l'Athletic Club i ha advertit que els seus jugadors hauran d'estar molt concentrats per superar la "pressió a dalt" dels de Valverde.

El tècnic asturià ha revelat que tindrà en consideració tots els condicionants de la setmana, com han estat els partits de selecció i el cansament que puguin acusar els seus futbolistes, per confeccionar l'onze titular. "Valoro els viatges, el cansament, com s'entrena i totes les sensacions. Tot influeix. La setmana ha estat atípica perquè només he pogut entrenar dos dies amb tots. Així, a l'hora de confeccionar la llista i l'onze, ho tindré en compte tot", ha assenyalat.

Sobre l'estat físic d'alguns dels seus jugadors, ha dit que Neymar "està condicions òptimes", com Xavi, Messi i Iniesta, i que aquest dissabte rebran l'alta alguns dels que estan de baixa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut