Lorenzo en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Motociclisme

Lorenzo, Iannone i Rossi deixen Márquez fora de la primera línia al Gran Premi de San Marino

Jorge Lorenzo s'ha mostrat intractable i ha aconseguit la "pole" de MotoGP després d'una sèrie vertiginosa de voltes a la Q2, la més ràpida de les quals ha tancat en 1:33,238. L'han seguit dos italians, Andrea Iannone i Valentino Rossi i Marc Márquez ha acabat en la quarta posició. El cerverí no baixava de la primera línia d'un engraellat des del Gran Premi de Catalunya del 2013.

Actualitzat

Jorge Lorenzo s'ha mostrat intractable durant totes les sessions de dissabte en el Gran Premi de San Marino i ha aconseguit la "pole position" de MotoGP després d'una sèrie vertiginosa de voltes a la Q2, la més ràpida de les quals ha tancat en 1:33,238. L'han seguit dos italians, Andrea Iannone i Valentino Rossi, i Marc Márquez en ha acabat en la quarta posició. El cerverí no baixava de la primera línia d'un engraellat des del Gran Premi de Catalunya del 2013. Diumenge sortirà de la segona, al costat de Dani Pedrosa, cinquè. Pol i Aleix Espargaró han estat setè i vuitè, respectivament.

Miller es desperta a temps

Jack Miller no s'ha trobat còmode en les primeres voltes al circuit de Misano, però ha trobat els seu ritme habitual en els últims minuts de la qualificació de Moto3 i, finalment, ha aconseguit el millor temps (1:42,974), que li permetrà sortir des del primer lloc en la cursa de diumenge. El segon classificat, a només 34 mil·lèsimes, ha estat Niklas Ajo i al darrere d'aquest han acabat Àlex Rins, tercer, i Àlex Márquez, quart. Isaac Viñales ha estat vuitè.

Cosa de tres

Mika Kallio ha superat Tito Rabat per unes escasses 67 mil·lèsimes en la sessió classificatòria de Moto2. La lluita entre tots dos ha estat ha tingut l'interès afegit que també ho han hagut de fer contra Thomas Luthi, que ha començat dominant. La resitència del suís ha tret el millor dels seus rivals el tram final i el finlandès ha acabat amb un crono excepcional d'1:38,043. Després d'aquests tres, Maverick Viñales s'ha classificat quart.

Anar al contingut