Futbol

Caicedo torna a una convocatòria i Juan Fuentes, que ha perdut el seu pare, no hi entra

L'Espanyol ha fet pública la llista dels divuit futbolistes amb els quals comptarà Sergio González per al partit de València. Juan Fuentes, que ha perdut el seu pare en les últimes hores, no podrà viatjar. La convocatòria presenta tres novetats: Caicedo, que ha superat els problemes a la planta del peu; Cañas, l'últim fitxatge del club, i Arbilla, que ve de complir un partit de sanció.

Actualitzat

El R. C. D. Espanyol ha fet pública la llista dels divuit futbolistes amb els quals comptarà Sergio González per al partit de Lliga d'aquest diumenge a València. Una mala notícia ha planat sobre la tria: Juan Fuentes, que ha perdut el seu pare en les últimes hores, no podrà viatjar.

Hi ha, però, una notícia positiva per al tècnic: Caicedo ha superat els problemes a la planta del peu i pot tornar. Les altres novetats són Cañas, l'últim fitxatge del club, i Arbilla, que ve de complir un partit de sanció.

La llista completa està formada per Mattioni, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Salva Sevilla, Stuani, Sergio García, Abraham, Kiko Casilla, Cañas, Javi López, Lucas, Colotto, Caicedo, Álvaro, Arbilla , Montañés i Pau.

L'Espanyol es desplaçarà a València en tren aquest dissabte a la tarda.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut