Barça

El Barça commemora el Tricentenari amb una pancarta gegant al lateral del Camp Nou

El FC Barcelona ha desplegat al lateral del Camp Nou una immensa pancarta per sumar-se als actes del Tricentenari. El Barça, un any més, es va sumar dijous a l'ofrena floral de la Diada, però s'havia mantingut allunyat de posicions més compromeses pel que fa al procés.

Actualitzat

El FC Barcelona ha desplegat al lateral del Camp Nou una immensa pancarta per sumar-se als actes del Tricentenari. El Barça, un any més, es va sumar dijous a l'ofrena floral de la Diada, però s'havia mantingut allunyat de posicions més compromeses pel que fa al procés.

Amb motiu del partit Barça-Athletic, el club català ha emprès dues accions: la primera, l'exposició de la immensa pancarta que ha penjat des de la tercera graderia del lateral fins a la gespa. A la pancarta (de 45 x 46 metres), flanquejada per les banderes del Barça i de Catalunya, s'hi exposava el símbol de la commemoració del Tricentenari de la caiguda de la ciutat (1714 X 2014).

D'altra banda, el Barça s'ha presentat per primera vegada al seu estadi amb la tercera samarreta, la que porta els colors de la senyera. L'Athletic Club ha saltat al Camp Nou també amb una de les seves samarretes suplents, amb la qual llueix els colors de la ikurriña (vermell, blanc i verd).

Com ha estat habitual els últims mesos al Camp Nou, part de l'afició blaugrana ha cridat "Independència!" quan el rellotge marcava el minut 17 amb 14 segons del partit.

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut